fbpx

Kan du lære at spotte dine food cravings er der faktisk råd. Forskere mener, at de vare i gennemsnit kun 3 min! Nu bliver de jo overskuelige.

Bøvler du med food cravings?

af | Selvudvikling

Vi har alle sammen været der. Vi kommer i et stadie, hvor vi har fået chokolade på hjernen. Det eneste vi kan tænke på er, at vi må have chokolade NU. Er der intet i huset, kan vi finde os selv i bilen på vej over til den lokale købmand lige før lukketid.

Videnskaben har flere forskellige bud på årsager: hormonelle forandringer, endorfin-kick, mangel på bestemte næringsstoffer. Under alle omstændigheder giver det os bare større problemer, fordi flere forskellige ting kan igangsætte vores food-cravings. Og de er drabsmanden til et hvert godt vægttab.

Kan du lære at spotte dine food cravings er der faktisk råd. Forskere mener, at de vare i gennemsnit kun 3 min! Nu bliver de jo overskuelige.
Hvis du som mig, har født et barn og ligget med veer i op til 8 min. så har du pludselig perspektiv. Og det handler altid om at få perspektiv, når vi står og åbner køleskabet igen og igen og leder efter noget at tilfredsstille os selv med.

En løsning er, at vi blive mestre i at aflede os selv. Vælg på forhånd hvad du vil gøre, næste gang det sker for dig. Vil du gå en tur rundt om huset? Vil du tage et bad? Vil du drikke 2 store glas vand? Kan du spise en halv agurk i stedet? Prøv det af, og lær hvad der virker for dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.