fbpx

Vi er nødt til at stoppe med at blive distraheret. Hver dag må vi tage små, men vigtige skridt i retning mod det, som vi ønsker os, og der skal solide strategier til for at overvinde hverdagens malstrøm af overspringshandlinger. Et af de mest simple og effektive redskaber er at skrive vores ønsker ned.

Skriv dig glad og sund

af | Selvudvikling

Det er vidunderligt at drømme. Lade tankerne flyve uden andre begrænsninger end det, vi tør drømme om. Når vi bagefter vågner op og tager et realistisk kig i spejlet, passer virkeligheden sjældent til drømmen. Ingen prins på den hvide hest. Intet stort Instagram-perfekt slot fuld af tjenere, der kommer løbende ved det mindste vink. Hvornår i vores teenageår gik det lige galt? Dukkede prinsen aldrig op? Blev vi distraheret af søde Lars på den seje knallert, der kørte os ud i forstaden, hvor vi endte med villa, Volvo, børn, et 30-årigt huslån og 10 ekstra ’træt-i-aften-må-ha-chokolade’-kilo på sidebenene.

Vi er nødt til at stoppe med at blive distraheret. Hver dag må vi tage små, men vigtige skridt i retning mod det, som vi ønsker os, og der skal solide strategier til for at overvinde hverdagens malstrøm af overspringshandlinger. Et af de mest simple og effektive redskaber er at skrive vores ønsker ned. Ord giver styring, og ord hjælper os med at visualisere fremtiden. Derfor skal vi nedskrive vores drømme, ønsker og mål samt den næste handling, der vil bringe os et skridt tættere på målet.

Hvor ofte skriver du? Altså andet end indkøbssedler. Vi er i tidsmanglens tidsalder, og det kan føles svært at finde tid til at skrive hver dag. Men du har fortjent de fem-ti minutter, som det tager. Og du kan sikkert stjæle tiden fra din tid på de sociale medier, din nyhedslæsning eller din surfen på nettet. Hvad er vigtigst: det eller dig?

Tag tiden til dig selv, og giv dig hen til fem minutters refleksion. Handling skaber forvandling. Og det at skrive ned er den første handling.

Det fastholder samtidigt vores fokus. Vi kan tænke meget hurtigere, end vi skriver. Derfor opstår der klarhed, når tanker nedfældes på papir. Vi får også skabt lidt afstand til vores tanker, når de kommer ud af hovedet. Det kan give det perspektiv, der skal til for at se nye muligheder. Det er også nyttigt at kunne gå tilbage og læse sine tidligere noter. Vi kan pludseligt se, hvor meget vi har rykket os. Eller vi kan genlæse en super indsigt, vi har glemt, og som vi med fordel kan tage op igen. Det er en rigtig god måde at lære af sine egne erfaringer. Det er nemlig så let at få nye ideer og så komplekst at gå efter det, vi ønsker os – ellers havde vi jo gjort det for længe siden.

Vi lover dig, at du vil få værdifulde indsigter, der vil gøre dig klogere på dig selv og sætte dig i stand til at nå så meget mere.

 

Vi har udviklet en notesbog til december specielt til dig, der tør og vil mere

 

Bogen er designet, så du kan tage den frem hver dag i december og arbejde et spadestik dybere ned i, hvad der virker for dig. Du kan bruge bogen selvstændigt eller sammen med vores podcast, træningsprogrammer og inspiration til opskrifter på slankmedpassion.dk og fælleskabet i Facebookgruppen Slank med Passion.  Bogen vil holde dig på sporet, så du hver dag tager endnu et skridt i den retning, du ønsker. Det er ikke magi. Det er vedvarende fokus. Og det, du fokuserer på, får du mere af.

Køb bogen her.

Eller læs mere om Slank med Passion her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.